lördag 16 juni 2012

Kroppsbilder

Ja, här har ni mig. Halvnaken dessutom. Sanningen bakom kläderna. 88,9 kg vanvårdad kropp. Men vänta bara. Snart kan jag visa bilder på samma kropp, fast smal! Jag är så jäkla taggad nu!!


11 kommentarer:

elin sa...

De rosa Nike-skorna köpte jag på Stadiums rea i torsdags, de är en storlek för stora, men är man materialist och har en förkärlek för rosa är det en struntsak..!;P

Kesella finns i smakerna vanilj, hallon, rabarber och jordgubb-lime. Det är egentligen vanlig kvarg, men arla kallar det kesella. Jag själv gillar inte de smakerna särskilt mycket, utan smaksätter istället naturell kvarg med sockerfri saft.

eiralarsson sa...

Ärligt du är inte alls tjock, utan du är smal men lite mullig!

Anonym sa...

Kul blogg!
Jag håller själv på att gå ner i vikt. Gick upp 23 kg under min graviditet och födde min son för 4 månader. Har nu gått ner 18,5 kg sen dess. Men jag vill gå ner till mindre än jag vägde innan jag blev gravid. Jag ska gå ner minst 15 kg till, men det kommer gå :). Har de senaste 9 veckorna gått på viktväktarna, och under den tiden har jag gått ner 6 kg. Inte supermycket, men den enda träning jag utför är promenader. Längtar tills jag kan gå på pass igen!!
Lycka till med din viktnedgång, och jag kommer garanterat följa den :)
/ Lisa

Lina sa...

Grymt! Kämpa på :) Jag kämpar också! Kramar

Tjockisen sa...

Lisa: Tack för din fina kommentar! Det peppar mig verkligen och gör mig så himla glad :) Fortsätt gärna kommentera så jag får se hur det går för dig! Hittills har du ju gjort ett GRYYYYMT jobb! 18.5 kg, WOW!!
Stor kram!

/Tjockisen

Anonym sa...

Men när man ammar går det lättare att gå ner i vikt, så det är inte helt normalt att gå ner så fort annars kanske. Går man åtminstone ner 0,5 kg i veckan så är det helt ok. Alla veckor är ju inte lika bra.
Japp jag håller dig uppdaterad så får vi peppa varandra! Jag har invägning på tisdagar.
/ Lisa

Anonym sa...

Antar att det inte spelar någon roll för dig, men tycker helt ärligt inte heller att du är det minsta tjock.

Jenny sa...

Vad modig du är! När vill du ha nått ditt mål?:)

Anonym sa...

Hej,

jag hittade precis din blogg och ärligt talat: du är superfin! Hade själv väldigt länge känt mig obekväm i min kropp och att den var helt fel, alldeles för stor, bullig och mjuk. Så jag gick ned ungefär 10 kg och insåg det som alla säger men man aldrig tror på, det är inte kroppen som är tjock det är självbilden. Självklart förstår jag att träning är bra och du verkar ha börjat träna regelbundet (härligt!) men hoppas att du börjar äta mer än 1300 kcal/dag. Du behöver ju så mycket mer till träningen och till att orka ordentligt!!! Det här är inte alls menat att vara en förmenande pekfinger-i-luften kommentar, jag kommenterar typ aldrig bloggar men kände verkligen igen mig i dig. Du ÄR fin, vacker och ännu viktigare frisk! Vet det och låt inte det försvinna i jakten på den där magiska vikten.

Tjockisen sa...

Anonym: Tack för din kommentar! Det betyder mycket för mig ♥ Jag blir faktiskt förvånad att det är flera som skriver att jag inte är tjock, för jag ser mig verkligen som det. Även läkare och sjukgymnaster som jag har besökt säger att jag skulle må bra av att väga 20 kg mindre. Men du har så rätt, man ska gå ner för att må bra, inte för att möta nått dumt ideal.
Uppskattar dina ärliga ord jättemycket :)

Stor kram!
/Tjockisen

Anonym sa...

Jag håller med de andra här. Jag inser att det kanske inte är nåt man tänker på själv, men att vara mullig kan verkligen vara fint. Din kropp ser mjuk, fin och välmående ut. Var stolt över den!

Så om du vill gå ned i vikt så tycker jag att du ska göra det inte för att bli smal, utan för att orka mer, vara hälsosam och för att förebygga sjukdomar och skador.