onsdag 20 juni 2012

Dagens träning

Idag hoppade jag upp på cykeln igen i morse! Jag är så sjukt otränad alltså, mina ben BRINNER efter knappt halva vägen... Men det känns förbannat bra när man väl är framme på jobbet :) Fast man ser ju inte fram emot hemvägen, haha. 13 km = 331 brända kcal!

Ska klippa mig idag efter jobbet så jag får cykla dit, klippa mig och cykla hem. Stackars frisören, hon får stå ut med en kund som stinker svett :P

4 kommentarer:

Emma sa...

Hej. Jag hittade din blogg av en slump och läste lite snabbt igenom några inlägg, vad jag har förstått så håller du på med samma resa som jag gått igenom. Själv började jag på ca 85 och väger idag runt 66kg, så jag vet hur det är ;) men det viktigaste tipset jag kan ge dig är att använd sunt förnuft och snöa inte in dig på någo diet, tro mig det håller INTE i längden. Träna hårt, ät ren och bra mat läs alltid innehållsförteckning, och viktigaste är faktiskt ät lite men ofta :) Ge aldrig upp, svackor har alla men res dig alltid igen :) kika in min blogg om du vill få lite inspiration :) önskar dig alla lycka! Kram Emma

Helen sa...

Prova endomundo istället, GPSen är mycket mer korrekt och det finns mycket mer aktiviteter, bla ridning!! :)

lycka till!

Anonym sa...

Hej! Kan även löna sig att köpa en pulsklocka, då först ser man hur mycket kalorier man gör av med.. mycket intressant och peppande, men dyrt förstås! appar av dylika slag ger enbart en riktning av vad "borde" göra av med. Har man dålig kondis gör man ju förstås av med mera kalorier än vad appen säger, eftersom pulsen är högre :)

Tjockisen sa...

Anonym: Jag har länge varit sugen på en pulsklocka! Men som du säger, de är fan inte billiga :P Men när jag har råd ska jag införskaffe en!
Tack för tipset :)