torsdag 2 augusti 2012

Gårdagens

Det blev mer kalorier än jag trodde igår! Hade köpt hem lite fettsnål salami som jag tänkte mumsa på på kvällen men fick skippa dem :( Viktigaste är ju att hålla intaget tycker jag. Jag känner mig så fräsh nu för tiden, jag är mindre uppblåst och känner mig smalare. Vi får se vad invägningen i morgon bitti säger... Som vanligt är jag dödsnervös!

3 kommentarer:

Tracy sa...

Hej! Tänkte bara tipsa om mitt senaste blogginlägg. Jag har sammanställt en lista över sommarens gb-glassar! Visste du tillexempel att GB har glass för 25 kcal per styck?
http://trz.blogg.se/2012/august/antal-kalorier-per-gbglass.html

Cathrine sa...

Ååh älskar den där känslan när man SJÄLV kan välja att man inte vill ha någonting... För typ 6 månader sen skulle de aldrig ha funnits något val för mig, självklart skulle ja vräk i mig de gottis som ja köpt hem..... Nu står de still på träningsfronten för min del, har varit festival här i stan och sen ha ja dragit på mig en envis förkylning... Can't wait tills ja får börja stenhårt igen dock!! Kram

Julia sa...

Hej! Hoppas det går bra för dig. Ge inte upp ännu! Du har kämpat så hårt hittills, så du är verkligen värd att komma till ditt mål. Kram!